16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold
  • 16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold
  • 16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold
  • 16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold

16 Rongga Hot Ruuner 3 Galon PET Preform Mold

Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur 16 Cavity Hot Ruuner 3 Gallon PET Preform Mould, Daelong diadegake kanthi resmi ing taun 1993, minangka salah sawijining produsen cetakan Cap China profesional lan pemasok cetakan Cap China, kita minangka kekuatan sing kuat lan manajemen lengkap.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur 16 Cavity Hot Ruuner 3 Gallon PET Preform Mould, Daelong diadegake kanthi resmi ing taun 1993, minangka salah sawijining produsen cetakan Cap China profesional lan pemasok cetakan Cap China, kita minangka kekuatan sing kuat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka jamur Cap lan ing.



Parameter Teknis

16 rongga Hot ruuner 3 galon PET Preform Mould nggunakake: Jerman 2316 karo HRC 42-45
Inti cetakan: Jerman 2316 karo HRC 45-48
Leher jamur: Jerman 2316 karo HRC 45-50
Katup Pin: SKD51 saka Jepang karo HRC 58-60
Hot runner nozzle: Tembaga Beryllium Amerika kanthi HRC 37
Mold manifold plate: H13 saka Amerika karo HRC 35-38
Cetakan piring liyane: P20


Detail Produk: 16 rongga Hot ruuner 3 galon PET Preform Mould


Parameter produk

1. Cetakan baja platen: P20 Alat baja HRC27-32.

2. Cavity, inti & gulu dering baja: Jerman 2316 karo HRC 42-45, kelas dhuwur karo perawatan hard nganti HRC 50 ° -54 °

3. Bagean sing bisa diganti kanggo saben rongga.

4.PC-VG Series Valve Grate Hot Runner System.

5. Standar toleransi mesin 0.005mm-0.003mm.

6.90% bagean cetakan bisa diganti karo mesin cetakan injeksi.

7. Dijamin preform kekandelan tembok concentricity: ± 0.0075mm (L = 100mm).

8. Desain preform sing dioptimalake njamin sukses ndamu botol dinamis.


Packaging lan transportasi produk:

Kemasan njaba karo kasus kayu kanthi transportasi laut.


Layanan purna jual produk:

Teknisi kita bisa dadi pabrik panuku kanggo nginstal lan mbukak cetakan. Nanging sing tuku kudu nanggung kabeh biaya kanggo perjalanan teknisi (kalebu tiket pesawat, biaya akomodasi lan gaji)


Rincian pangiriman:

TANGGAL DELIEVERY: 50-55 dina sawise entuk simpenan.

PORT OF DELIEVERY: NINGBO, CHINA


Hot Tags: 16 Cavity Hot Ruuner 3 Gallon PET Preform Mould, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Lanjut, Tuku, Pabrik, Murah, Kualitas, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.